Prosjekter

  Dagens (arbeidstittel) Dagens er hovedprosjektet på appkveldene til iOS-gruppa i Applitude våren 2016. Problemet appen løser er å få rask og oversiktlig info om dagens middag på SiO-restauranter. Matrettene vises i en liste sortert på hvor langt brukeren er fra restaurantene (geografisk). Dermed skal man kunne åpne appen og med en gang se hvilke retter som serveres i nærheten.

  Paletti Paletti er Gautes største iOS-prosjekt til nå. Appen lar brukere lagre og navngi fargekoder i paletter (mapper), slik at de ved hjelp av iCloud-sync er tilgjengelig på flere enheter. Den har også noen kule tilleggsfunksjoner, som fargescanning via kamera og reorganisering av farger med automatisk scrolling hvis man drar fargecellen mot toppen eller bunnen av skjermen.

  Binary Converter Binary Converter er et lite prosjekt til Android som Stein Petter har jobbet på når han har hatt tid. Denne appen tar vanlige tall og konverterer dem til binærtall, og motsatt. For eksempel, skriver du inn tallet 2, vil du få ut binærtallet 10.

  Hjernevekker Hjernevekker er et iOS prosjekt skrevet i Objective-C som Espen utviklet for noen år siden. Det er en vekkerklokke som vekker deg med fysiske og teoretiske utfordinger for å sikre at personen blir våken når alarmen ringer. Den har også noen fine tilleggsfunksjoner som å hente været fra posisjonen din, lommelykt m.m.